Käyttö- ja toimitusehdot

Palvelun tarjoaa:

KirMaSu
Ahlmanintie 56, 33800 Tampere
https://kirmasu.com
kirsis@kirmasu.com               
+358 44 5372733
Y-tunnus 2899147-5

Huomioithan seuraavat ehdot ennen ostopäätöstäsi. Palvelun sisällön kaikki oikeudet omistaa KirMaSu.

Ostajan vastuu ja velvollisuudet

Ostaja lupautuu käyttämään verkkokaupan palveluita lain ja hyvän tavan mukaisesti. Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä kuluista vastaa ostaja täysin itse.

Verkkokauppa

KirMaSu (2899147-5) myy tuotteitaan vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% . KirMaSu pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. KirMaSu ei vastaa palvelussa mahdolliseti esiintyvistä virheistä ja niiden seurauksista. Palvelun tuottaja rajaa tällä sopimuksella vastuunsa ulkopuolelle myös vahingot, joita ei sopimusta tehdessä ole voitu kohtuudella ottaa huomioon.Tuotteiden jälleenmyynti Suomessa on kielletty. 

Tilaustyöt

Tilaustyöt tehdään pääsääntöisesti asiakkaan omista materiaaleista ja lopullinen hinta määräytyy valmistettavasta tuotteesta/tuotteista ja hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Tuote/tuotteet tehdään, kun maksu on kirjautunut tilille.

Tilaaminen ja maksutavat

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne kauppakassiin. Tilausvahvistus, joka on samalla ennakkolasku, lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta vuorokauden sisällä tilauksestasi, ota yhteyttä sähköpostilla. Tarkista huolella, että omat tietosi ovat oikein – varsinkin puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä eikä KirMaSu ylläpidä asiakasrekisteriä. Tilaustuotteet maksetaan kokonaisuudessaan, ennen kuin tilattu tuote tehdään ja lähetetään.

Toimitustapa ja-kulut

– Yli 90€ tilaukset toimituskuluitta, muuten 1,50€-5,90€, riippuen lähetyksen koosta.
– Voit noutaa tilauksesi myös KirMaSu:n työpajasta Tampereen Nekalasta, erikseen sovittuna ajankohtana, osoitteesta Ahlmanintie 56, 33800 TAMPERE.

Vaihto- ja palautusoikeus

Myyntikuntoisilla ja käyttämätömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Asiakas vastaa itse palautusten kuluista. KirMaSu korvaa palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle vain siinä tapauksessa, että tuote on ollut ostettaessa viallinen. Ennen palautusta ota yhteyttä sähköpostitse kirsis@kirmasu.com tai yhteydenottolomakkeella sopiaksesi yksityiskohdista. Palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki laput paikoillaan ja pankkitiedot, mihin rahat voidaan palauttaa. Tuotteet palautetaan osoitteeseen: KirMaSu, Huikarinkatu 10, 33820 TAMPERE.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa siitä KirMaSulle viimeistään 14 päivän kuluessa kirsis@kirmasu.com tai yhteydenottolomakkeella. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljettavaan tahoon.