Kirmasu

KirMaSu-palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Olen sekä ompelijatar että esine- ja tuotesuunnittelun artesaani. Pääasiassa teen korjaus- ja muokkausompelua, mutta lisäksi minulta onnistuu asiakkaan toiveet huomioiden muut ompelutyöt. Minulta luonnistuu myös erilaisten kädentaitopajojen vetäminen työpajallani tai asiakkaan tiloissa.

”Älä käytä vaatteita, joissa olosi on liian iso, pieni, pitkä tai pätkä. Sellaiset vaatteet (uudet tai vanhat) ovat vääränkokoiset”. Mutta ei hätää, käsissäni vaatteesi saavat uuden ilmeen ja istuvuuden joko muokkauksen tai korjauksen kautta. Jos taas ketjuliikkeiden vaatteet aiheuttavat ähkyn, niin loihdin mittatilauksesta sinulle yksilölliset ja istuvat vaatteet. 

Sydäntäni lähellä on hyödyntää tuotteissa pitkälti kierrätysmateriaaleja ja näin haluan osaltani tukea kestävää kehitystä. Uniikkeihin ja laadukkaisiin tuotteisiini käytän pääasiassa lahjoitettuja tai muuten vain pelastettuja kierrätysmateriaaleja. Näiden materiaalien lisäksi  teen tuotteita ekologisesta korkkikankaasta ja vegaanisesta nahkapaperista.

Käsityöidolini on jo edesmennyt Lissu-mummo. Olenkin nimennyt tuotteet hänen ja muiden sukulaisten nimillä. Tuotteeni ja palveluni löydät työpajaltani, Nekalan teollisuusalueen sydämestä, osoitteesta Ahlmanintie 56.

Ihanaa kun olet löytänyt sivuni.

Iloa eloosi, KirsiS

PS. Koska käsillä tekeminen on ollut minulle intohimo vuosikymmenten ajan, niin haluankin jakaa tämän osaamisen juuri sinun kanssasi. Kurkkaa tulevat tapahtumat osiosta, mitä kädentaitopajoja on tarjolla työpajalla Nekalassa. Näistä tulee tietoa myös Facebook- ja Instagram-sivustoilleni.

PSS. Työpajalle  on helppo tulla joko omalla autolla tai sitten TKL:n kuljettamana linjoilla 12  ja 31. Pysäkiltä on lyhyt kävelymatka ja oikean oven löytää Sambakoulu União da Roseiran ja Leipomo Jyvän vierestä, Ahlmanintie 56 sisäpihalta. Pääsääntöisesti olen paikalla ke-pe klo 11-18 ja la klo 10-15, mutta soita ensin ja sovi tapaaminen.