Kirmasu

KirMaSu-tuotteiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti, ompelijatar ja esine- ja tuotesuunnittelun artesaani  Kirsi-Marja Suomalainen.

Suunnittelen, valmistan ja tuotan yksilöllisiä ja laadukkaita käsityötuotteita erilaisiin myyntitapahtumiin. Käsissäni syntyy lisäksi asiakkaan toiveet huomioiden moninlaisia tilaustuotteita mm. mittatilausvaatteita, laukkuja, sisustustekstiilejä, yksilöllisiä onnittelukortteja yms. You name it, I do it.

Sydäntäni lähellä on hyödyntää tuotteissani pitkälti kierrätysmateriaaleja ja näin haluan osaltani tukea kestävää kehitystä. Uniikkeihin tuotteisiini käytän pääasiassa saatuja, lahjoitettuja tai muuten vain pelastettuja kierrätysmateriaaleja. Näiden materiaalien lisäksi  teen tuotteita ekologisesta korkkikankaasta ja vegaanisesta nahkapaperista. 

Valmiiden tuotteiden lisäksi korjaan ja muokkaan vaatteita, antaen näin niille lisää käyttöikää.

Käsityöidolini on jo edesmennyt Lissu-mummo. Olenkin nimennyt tuotteeni hänen ja muiden sukulaisteni nimillä. Laadukkaat tuotteeni syntyvät työpajallani Tampereella,  Nekalan teollisuusalueen sydämessä.

Ihanaa kun olet löytänyt sivuni.

Iloa eloosi, KirsiS

PS. Koska käsillä tekeminen on ollut intohimoni vuosikymmenten ajan, niin haluankin jakaa tämän osaamiseni juuri sinun kanssasi. Kurkkaa tulevat tapahtumat osiosta, mitä kädentaitopajoja on tarjolla työpajallani Nekalassa. Näistä tulee tietoa myös Facebook- ja Instagram-sivustoilleni.

PSS. Työpajalleni  on helppo tulla joko omalla autolla tai sitten TKL:n kuljettamana linjoilla 12  ja 31. Pysäkiltä on lyhyt kävelymatka ja oikean oven löytää Sambakoulu União da Roseiran ja Leipomo Jyvän vierestä, Ahlmanintie 56 sisäpihalta. Pääsääntöisesti olen paikalla ma-pe klo 11-17, mutta soita ensin ja sovi tapaaminen.