Tulevat tapahtumat, kädentaitopajat ja avoimet ovet

Sitovat ilmoittautumiset pajoihin joko soittamalla 0445372733 tai yhteydenottolomakkeen kautta, kiitos. Maksu pitää sisällään materiaalit, kahvin/teen/mehun ja naapurileipomo Jyvän juureen tehtyä leipää. Pajoihin osallistuville tulee ilmoittautumisen jälkeen tarkempaa tietoa tarvittavista materiaaleista.

NON STOP-pajoille ei ole ilmoittautumista eikä kahvi-/tee-/mehu-/leipätarjoilua, ellei siitä ole erikseen mainittu.

Tiistaina 5.11. on AVOIMET OVET klo 15-17. Tervetuloa tutustumaan toimintaani ja katsomaan löytyisikö pienestä, mutta uniikista tuotehyllystäni jotain itselle tai lahjaksi.

Lauantaina 30.11.  klo 10-15 HYVÄN MIELEN LAHJAT. Tehdään mehiläisvahaliinoja (6kpl), huulirasvoja (5kpl) ja 2dl käsirasvaa omaan lasipurkkiin. Päivän hinta materiaaleineen ja tarjoiluineen 83€.  Lisätuotteilla erilliset hinnat. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 15.11. Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa. Päivä järjestetään jos pajalaisia on viisi.

Tiistaina 3.12. on AVOIMET OVET  ja NON STOP- joulukorttipaja klo 15-20. Tervetuloa tutustumaan toimintaani ja katsomaan löytyisikö pienestä, mutta uniikista, tuotehyllystäni jotain itselle tai lahjaksi. Samalla reissulla valmistuvat  joulukortit hintaan 1€/kpl. 

Lauantaina 14.12.  klo 10-15 VIIME HETKEN HYVÄN MIELEN LAHJAT. Tehdään mehiläisvahaliinoja (6kpl), huulirasvoja (5kpl) ja 2dl käsirasvaa omaan lasipurkkiin. Päivän hinta materiaaleineen ja tarjoiluineen 83€.  Lisätuotteilla erilliset hinnat. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 29.11. Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa. Päivä järjestetään jos pajalaisia on viisi.