KirMaSu esittely

Ihanaa kun olet löytänyt sivuni

KirMaSu-palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Olen sekä ompelijatar että esine- ja tuotesuunnittelun artesaani. Pääasiassa teen korjaus- ja muokkausompelua, mutta lisäksi minulta onnistuu asiakkaan toiveet huomioiden muut ompelutyöt. Minulta luonnistuu myös erilaisten kädentaitopajojen vetäminen työpajallani tai asiakkaan tiloissa.

”Älä käytä vaatteita, joissa olosi on liian iso, pieni, pitkä tai pätkä. Sellaiset vaatteet (uudet tai vanhat) ovat vääränkokoiset”. Mutta ei hätää, käsissäni vaatteesi saavat uuden ilmeen ja istuvuuden joko muokkauksen tai korjauksen kautta. Jos taas ketjuliikkeiden vaatteet aiheuttavat ähkyn, niin loihdin mittatilauksesta sinulle yksilölliset ja istuvat vaatteet.

Sydäntäni lähellä on hyödyntää tuotteissa pitkälti kierrätysmateriaaleja ja näin haluan osaltani tukea kestävää kehitystä. Uniikkeihin ja laadukkaisiin tuotteisiini käytän pääasiassa lahjoitettuja tai muuten vain pelastettuja kierrätysmateriaaleja. Näiden materiaalien lisäksi  teen tuotteita ekologisesta korkkikankaasta ja vegaanisesta nahkapaperista.

Käsityöidolini on jo edesmennyt Lissu-mummo. Olenkin nimennyt tuotteet hänen ja muiden sukulaisten nimillä. Tuotteeni ja palveluni löydät työpajaltani, Nekalan teollisuusalueen sydämestä, osoitteesta Ahlmanintie 56.

Iloa eloosi, KirsiS

Lue

Selaa

Osallistu

Lue

Yhteystiedot

Käyntiosoite (sisäpihalta):
Ahlmanintie 56, 33800 Tampere

Kirsi-Marja Suomalainen
Puh. 044 537 2733
E-mail: kirsis[at]kirmasu.com

Y-tunnus 2899147-5

Kuvat KirMaSu & Heidi Kormano