KirMaSu esittely

Ihanaa kun olet löytänyt sivuni

KirMaSu-palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Olen sekä ompelijatar että esine- ja tuotesuunnittelun artesaani. Pääasiassa teen korjaus- ja muokkausompelua, mutta lisäksi minulta onnistuu asiakkaan toiveet huomioiden mm. sisustustekstiilit.

”Älä käytä vaatteita, joissa olosi on liian iso, pieni, pitkä tai pätkä. Sellaiset vaatteet (uudet tai vanhat) ovat vääränkokoiset”. Mutta ei hätää, käsissäni vaatteesi saavat uuden ilmeen ja istuvuuden joko muokkauksen tai korjauksen kautta.

Sydäntäni lähellä on hyödyntää tuotteissa pitkälti kierrätysmateriaaleja ja näin haluan osaltani tukea kestävää kehitystä. 

Käsityöidolini on jo edesmennyt Lissu-mummo. Sain häneltä ensikosketuksen ompelun maailmaan hänen poljettavalla Singerillään, mikä on nyt arvoisellaan paikallaan kotonamme.

Palveluni löydät Koivistonkylän omakotitaloalueelta, osoitteesta Huikarinkatu 10. Valitettavasti kulku ei ole esteetön, sillä toimitila on omakotitalon yläkerrassa. Mutta, voin tulla myös sovitusti kotikäynnille. Linja-autolla on myös helppo saapua, ennalta sovitusti, ompelijan pakeille. Linjalla 13 suunnasta Lintuhytti – Hervanta jäädään pois pysäkillä Koivistontie 35 ja Tesoma B – Ratinanranta suunnasta poistutaan pysäkillä Huikarinkatu. Linjalla 14 Turtolan suunnasta astutaan pois pysäkillä Koivistontie 35 ja Lamminpää – Ratina  reitin pysäkki on Koivistonkeskus.

Opiskeluistani johtuen ompelimo on avoinna pääsääntöisesti maanantaista keskiviikkoon. Muina aikoina sovitusti. Huomioithan tämän, kun otat yhteyttä. Vastaan yhteydenottoihin vain arkisin.

Iloa eloosi, KirsiS

Lue

Katso

Selaa

Osallistu

Lue

Ota

Yhteystiedot

Käyntiosoite (terassin vierestä):
Huikarinkatu 10, 33820 Tampere

Kirsi-Marja Suomalainen
Puh. 044 537 2733
E-mail: kirsis[at]kirmasu.com

Y-tunnus 2899147-5

Kuvat KirMaSu & Heidi Kormano