KirMaSu esittely

Ihanaa kun olet löytänyt sivuni

KirMaSu-palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Olen sekä ompelijatar että esine- ja tuotesuunnittelun artesaani. Pääasiassa teen korjaus- ja muokkausompelua, mutta lisäksi minulta onnistuu asiakkaan toiveet huomioiden muut ompelutyöt.

”Älä käytä vaatteita, joissa olosi on liian iso, pieni, pitkä tai pätkä. Sellaiset vaatteet (uudet tai vanhat) ovat vääränkokoiset”. Mutta ei hätää, käsissäni vaatteesi saavat uuden ilmeen ja istuvuuden joko muokkauksen tai korjauksen kautta.

Sydäntäni lähellä on hyödyntää tuotteissa pitkälti kierrätysmateriaaleja ja näin haluan osaltani tukea kestävää kehitystä. Verkkokauppaani onkin tulossa vain ja ainoastaan pelastetuista, saaduista ja löydetyistä materiaaleista tehtyjä tuotteita, joten pysy kuulolla.

Käsityöidolini on jo edesmennyt Lissu-mummo. Sain häneltä ensikosketuksen ompelun maailmaan hänen poljettavalla Singerillään, mikä on nyt arvoisellaan paikallaan kotonamme.

Palveluni löydät Koivistonkylän omakotitaloalueelta, osoitteesta Huikarinkatu 10. Valitettavasti kulku ei ole esteetön, sillä toimitila on omakotitalon yläkerrassa. Mutta, voin tulla sovitusti kotikäynnille.

Aloitan elokuussa 2021 osa-aikaisena käsityöneuvojana ja ompelutöitä teen vain kahtena päivänä viikossa. Huomioithan tämän, kun otat yhteyttä. Vastaan yhteydenottoihin vain arkisin.

Iloa eloosi, KirsiS

Lue

Selaa

Osallistu

Lue

Yhteystiedot

Käyntiosoite (terassin vierestä):
Huikarinkatu 10, 33820 Tampere

Kirsi-Marja Suomalainen
Puh. 044 537 2733
E-mail: kirsis[at]kirmasu.com

Y-tunnus 2899147-5

Kuvat KirMaSu & Heidi Kormano