Toimitus
ehdot

Palvelun tarjoaa

KirMaSu
Huikarinkatu 10, 33820 Tampere
https://kirmasu.com
kirsis@kirmasu.com
+358 44 5372733
Y-tunnus 2899147-5

Huomioithan seuraavat ehdot ennen ostopäätöstäsi. Palvelun sisällön kaikki oikeudet omistaa KirMaSu.

Ostajan vastuu ja velvollisuudet

Ostaja lupautuu käyttämään ompelupalvelun palveluita lain ja hyvän tavan mukaisesti. Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä kuluista vastaa ostaja täysin itse.

Ompelupalvelu ja kivijalkamyymälä

KirMaSu (2899147-5) myy palveluitaan ja tuotteitaan vain täysi-ikäisille. Palveluiden ja tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron 24% . KirMaSu pidättää oikeuden hintojen  muutoksiin. Palvelun tuottaja rajaa  vastuunsa ulkopuolelle vahingot, joita ei sopimusta tehdessä ole voitu kohtuudella ottaa huomioon. KirMaSu-tuotteiden jälleenmyynti eteenpäin on kielletty.

Tilaustyöt

Tilaustyöt tehdään pääsääntöisesti asiakkaan omista materiaaleista. Hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavat tuotteen materiaalit, työaika  ja kappalemäärä. Tuotteen/tuotteiden valmistus aloitetaan, kun puolet arvioiduista kustannuksista on kirjautunut tilille.

Tilaustöistä sopiminen ja maksutavat

Tuotteet ja työsuoritukset sovitaan kahdenvälisen sopimuksen perusteella. Suunnittelu ja valmistus aloitetaan, kun puolet arvioiduista kustannuksista on suoritettu.

Toimitustapa

Valmiit tuotteet noudetaan  pääsääntöisesti KirMaSu:n työtilasta Tampereen Koivistonkylästä, osoitteesta Huikarinkatu 10, 33820 TAMPERE. Mahdollinen postitus tai muu toimitus sovitaan erikseen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Myyntikuntoisille ja käyttämättömille tuotteille on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Asiakas vastaa itse palautuskuluista. KirMaSu korvaa palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle vain siinä tapauksessa, että tuote on ollut ostettaessa viallinen. Ennen palautusta ota yhteyttä sähköpostitse kirsis@kirmasu.com tai yhteydenottolomakkeella sopiaksesi yksityiskohdista. Palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki laput paikoillaan ja pankkitiedot, mihin rahat voidaan palauttaa. Takaisinmaksu suoritetaan vasta KirMaSu:n todettua lainmukainen korvausvelvollisuutensa. Tuotteet palautetaan postitse osoitteeseen: KirMaSu, Huikarinkatu 10, 33820 TAMPERE tai tuotuna KirMaSu:n työtilaan Huikarinkadulle.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa siitä KirMaSulle viimeistään 14 päivän kuluessa kirsis@kirmasu.com tai yhteydenottolomakkeella. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljettavaan tahoon.

Lue

Katso

Selaa

Osallistu

Lue

Ota

Yhteystiedot

Käyntiosoite (terassin vierestä):
Huikarinkatu 10, 33820 Tampere

Kirsi-Marja Suomalainen
Puh. 044 537 2733
E-mail: kirsis[at]kirmasu.com

Y-tunnus 2899147-5

Kuvat KirMaSu & Heidi Kormano